Stenholmens Gårdshotell

Vill du bo intill en charmig hästgård men samtidigt har nära in till Linköping med bil? Då är Stenholmens Gårdshotell rätt plats att kika närmare på. Här finns nämligen islandshästar att rida på och att ta sig in till staden tar bara femton minuter. Dessutom är det ett perfekt hotell för ett företag att ha konferens och övernattning på, med 14 ombonade rum och moderna möteslokaler.

Naturnära och stadsnära

cold-snow-winter-animals-largePå Gårdshotellet bor du i ljusa och moderna rum med utsikt över det vackra landskapet där hästar och ekar dominerar. Här har du en restaurang att avnjuta middag på när skymningen sänker sig och en lounge att umgås i efter en lång och händelserik dag.

För den som är intresserad av spa och relax eller bad i pool finns det tillgång till detta samtidigt som gäster erbjuds att låna cykel helt gratis. För den som vill se Bergs slussar ligger denna sevärdhet 11 kilometer bort samtidigt som det populära Flygvapenmusem går att ta sig till med en färdtid på 15 minuter med bil. Linköping City Airport ligger dessutom beläget endast 9 kilometer från Stenholmens Gårdshotell.