Quality Hotel Ekoxen

På ett perfekt läge invid Klostergatan i Linköping ligger Quality Hotel Ekoxen. Här finns ombonade rum, en omtalad frukostbuffé, samt en ansedd spa- och fitnessanläggning. Oavsett om du åker på affärsresa och vill bo centralt med gratis Wi-Fi eller är på besök i Linköping med hela familjen är detta ett hotell som är värt att ta en närmare titt på om du funderar på att boka rum.

För familjen, den affärsresande och det förälskade paret15566624-var-i-sverige

Här finns rum för både småbarnsfamiljen, för den på resande fot i yrket samt för det romantiska paret på weekend. Här bor du bara fem minuter från Linköpings slott och har stadskärnan bara några steg bort. Dessutom är det beläget intill den vackra parken Trädgårdsföreningen, perfekt för tidiga promenader.

Ät en god middag på Brasseri X och koppla av i baren bland alla andra gäster som umgås när kvällen infinner sig. Njut av utsikten som det fantastiska läget bjuder på och sov sedan skönt i de mjuka sängarna. Tjänster som erbjuds på hotellet är allt från kemtvätt till skoputsning samt flera rum för både bankett och konferens.