Park Hotel Linköping Fawlty Towers

Gör som så många andra och boka ett rum på det charmiga Park Hotel Linköping Fawlty Towers på Järnvägsgatan precis invid centralstationen i staden. Här är rummen inredda med romantisk och anrik touch samtidigt som hela hotellet har en gemytlig atmosfär.

Rustningar, kakelugnar och populär frukost

Hotellet inryms i en anrik byggnad från slutet av förra sekelskiftet och erbjuder sina gäster en fantastisk inredning där varjepexels-photo-88614-large detalj är noga utvald. Här finns inte bara kakelugnar och rustningar, mahognybord och en stor terrass att njuta på om sommaren – dessutom har hotellet en populär frukost och ligger på ett utomordentligt läge i staden. På begäran serveras även Afternoon Tea och Park Hotel Linköping Fawlty Towers har ett stort antal olika tesorter att välja bland.

Alla rum är individuellt inredda och har en klassisk stil som andas 1800-tal samtidigt som det är nytt och fräscht. Detta boende har tidigare bedömts vara ett av de absolut mest prisvärda av hotellen i Linköping, något som definitivt gör det värt att titta närmare på. Cloetta Center ligger tio minuter bort och dessutom finns ett myller av restauranger och kaféer att välja och vraka mellan.