Buss

Du kan ta dig till Linköping på flera olika sätt, tåg eller bil – eller buss. Om du väljer att åka buss gör du inte bara ett miljövänligt val (eftersom du samåker med andra resenärer) du har även flera olika bussar att välja, som till exempel Swebus, Bus4you/Netbus och Blåklintsbuss.

Olika bussbolag erbjuder resor till Linköping

325461-buss-i-skaneSwebus är det mest kända alternativet när det kommer till bussar i Sverige men Blåklintsbuss är hela Östergötlands stolthet, varpå det borde vara alternativet för dig som verkligen vill få en känsla för Linköping. En resa med bussen till Linköping kan du boka via deras hemsida och det finns både vanliga bussar och Blåklints expressbussar att färdas med. Självklart är även de andra bussarna bra alternativ för dig som vill bussa till Linköping, det beror ju självklart också på vad du vill betala för din resa och vilken stad du åker från. Viktigt att ha i åtanke är att bussresans kostnad kan variera beroende när du åker, det är med andra ord inte säkert att resan som var billigast senast – även är den som är billigast nästa gång du åker. Det må vara lite lurigt, men att jämföra de olika bussföretagens resor kan vara en fördel om du inte vill lägga en förmögenhet på din resa till Linköping. Det är ju trots allt när du väl är på plats som du ska spendera pengar, oavsett om det är på ett bra hotell eller en härlig aktivitet i Linköping, är det nog roligare att lägga pengarna på än en bussresa.

Busshållplatsen i Linköping hittar du centralt i anknytning till övriga staden. Det är med andra ord otroligt enkelt att ta sig vidare till hotell, restauranger eller vad du än har planerat för din resa. Om du känner dig orolig för att få ont av att sitta så länge i bussen kan vi rekommendera en skön kudde att sitta på, det underlättar mer än du tror – och snart är du framme och kan njuta av allt som staden har att erbjuda.